Η κυβέρνηση θα φέρει νέα μέτρα, λέει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για κοινούς στόχους κυβέρνησης - δανειστών που οδηγούν σε νέα μέτρα και νέο μεσοπρόθεσμο, κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή της.

"Κυβέρνηση και τρόικα μοιράζονται τους ρόλους των επεισοδίων που θα παρουσιάσουν το επόμενο διάστημα στον ελληνικό λαό", αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: "Οι παραστάσεις θα έχουν απ' όλα , εκβιασμούς, απειλές, παρεμβάσεις, "υπερήφανες φωνές αντίστασης".

Οι δηλώσεις των υποβολέων Ρεν και Σόιμπλε αποκαλύπτουν πως η κοινή στόχευση κυβέρνησης και δανειστών είναι νέα μέτρα - νέο μεσοπρόθεσμο".

Κατά τα άλλα, σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση, η ζωή στη χώρα μας συνεχίζεται, οι νεοεισερχόμενοι στην αγορά εργασίας θα δουλεύουν για ένα ξεροκόμματο ή θα μεταναστεύουν. Μία στις δύο οικογένειες θα συντηρούνται με τα λεφτά της σύνταξης των παππούδων, η πρόσβαση στην υγεία και στην εκπαίδευση θα γίνεται όλο και πιο δύσκολη για τους περισσότερους.

Και καταλήγει η ανακοίνωση:

"Αυτό είναι το όραμα του κ. Σαμαρά και των ευρωπαίων συμμάχων του για την σύγχρονη Ελλάδα. Αλλά υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Η ώρα της ανατροπής τους κοντοζυγώνει".