Παρέμβαση Σαμαρά για τα επεισόδια στο Αιγάλεω-ΑΕΚ

Επικοινωνία με τον ίδιο τον πρωθυπουργό είχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανός για τα επεισόδια στην αναμέτρηση του Αιγάλεω με την ΑΕΚ στη δυτική Αττική.

"Τα κρούσματα της βίας, όπως και κάθε αντικοινωνική συμπεριφορά, να αντιμετωπίζονται χωρίς καμία ανοχή. Η βία δεν έχει θέση μέσα και έξω από τα γήπεδα και τους αγωνιστικούς χώρους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός.

Ο κ. Ανδριανός αποκάλυψε ότι η βούληση του Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης είναι ξεκάθαρη και δεδομένη: "Τα κρούσματα της βίας, όπως και κάθε αντικοινωνική συμπεριφορά, να αντιμετωπίζονται χωρίς καμία ανοχή".

Σύμφωνα με τον κ. Ανδριανό, "όσο και αν κάποιοι ανεγκέφαλοι επιδιώκουν το αντίθετο, οι ελληνικές οικογένειες, με την συντονισμένη δράση της Πολιτείας και κάθε εμπλεκόμενου φορέα, θα επιστρέψουν στις κερκίδες".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού βρέθηκε το Σάββατο σε γήπεδο της Πάτρας, ως προσκεκλημένος της  ομάδας του Προμηθέα, που είχε αφιερώσει τον αγώνα στην προσπάθεια κατά της βίας.