Σε αναβρασμό με… διασταυρούμενα πυρά η Ιπποκράτους

Αναβάλλεται, η προγραμματισμένη για σήμερα συνεδρίαση του διευρυμένου ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, εν μέσω φημών για αναβρασμό στο κόμμα.

“Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διευρυμένου ΚΤΕ Οικονομικών, για σήμερα Τρίτη 23 Οκτωβρίου, στις 3.00 μ.μ., αναβάλλεται”, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια στιγμή το “Έθνος” αναφέρει ότι επικρατεί αναβρασμός στην Ιπποκράτους με κορυφαία στελέχη του κόμματος να εξαπολύουν συνεχώς βολές κατά της ηγεσίας, κάνοντας λόγο για αδιέξοδες στρατηγικές επιλογές. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος πιστεύει πως οποιαδήποτε κίνηση πρέπει να γίνει όταν δρομολογηθεί η διαδικασία για την κατάθεση των μέτρων στη Βουλή, ενώ θα επιδιώξει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα να ανοίξει στο σύνολό της τα χαρτιά της και να εισηγηθεί όχι μόνο να ακούσει την εισήγηση του προέδρου.

Ωστόσο, τόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος όσο και ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, οι οποίοι με τις δηλώσεις τους προκαλούν αναταράξεις στην Ιπποκράτους, είναι αποφασισμένοι να ψηφίσουν τα μέτρα.