Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αντέξει ως έχει

Ένα ακόμη βήμα μακρύτερα από το ΠΑΣΟΚ έκανε σήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος τόνισε ότι το κόμμα δεν μπορεί να αντέξει ως έχει, ενώ πρόσθεσε ότι με την πολιτική του δεν βρίσκεται πλέον στην κεντροαριστερά.

Ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Παπανδρέου ανέφερε στον  ΣΚΑΪ ότι στη Βουλή και στην ψηφοφορία για τα νέα μέτρα θα ψηφίσει την επιλογή των τριών πολιτικών αρχηγών.

Παράλληλα ο κ. Λοβέρδος δεν παρέλειψε να απευθύνει τα βέλη του για μία ακόμη φορά στο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι ένας πολιτικός οργανισμός που κινείται στο πεδίο της δημαγωγίας κάτι που, όπως είπε, δε βοηθά τη χώρα.

Πρόσθεσε δε, ότι το ΠΑΣΟΚ με την πολιτική του δεν βρίσκεται πλέον στην κεντροαριστερά, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος ανήκει στον σοσιαλδημοκρατικό χώρο και εκεί θα παραμείνει.

Τέλος ο κ. Λοβέρδος εκτίμησε πως το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να αντέξει ως έχει, ενώ είπε πως από την νέα χρονιά μπορεί να υπάρξει μια μεγάλη κεντροαριστερά με διάφορες τάσεις που υπάρχουν σήμερα και την συμμετοχή παλιών στελεχών ακόμα και από το ΠΑΣΟΚ.