Γ. Βλάχος: Θα δω τα μέτρα και θα τα αξιολογήσω

“Περιμένω να δω τη δέσμη των μέτρων από τον πρωθυπουργό και να τα αξιολογήσω συνολικά, όχι αποσπασματικά. Ξέρω ότι θα είναι σκληρά και, πολλές φορές, μπορεί να είναι και άδικα, όμως πρέπει να αξιολογηθούν στο σύνολό τους”, δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Βλάχος στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

Σημειώνεται ότι ο βουλευτής της ΝΔ είχε διαγραφεί από τον Αντώνη Σαμαρά καθώς δεν είχε ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο, αλλά στη συνέχεια επέστρεψε στο κόμμα.

Προσέθεσε πως το γεγονός ότι αλλάζει το κλίμα στην Ευρώπη θα πρέπει, επίσης, να αξιολογηθεί από τους βουλευτές και επισήμανε: “Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι, για πρώτη φορά, η Ελλάδα, σε αυτή τη Σύνοδο Κορυφής, αντιμετωπίστηκε εντελώς διαφορετικά. Γίνεται μια στροφή να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα με πολιτικά κριτήρια και όχι, κατ' ανάγκη, με τη λογιστική”.

Εκτίμησε, παράλληλα, πως ο βουλευτής Ν. Σταυρογιάννης βιάστηκε να τοποθετηθεί και “την πάτησε”.

Αναφορικά με τη Χρυσή Αυγή και τον χαιρετισμό του Ν. Μιχαλολιάκου, είπε: “Το καθαρό χέρι ήταν καθαρό, μέχρι που έφτασε να χαιρετήσει ναζιστικά. Από τη στιγμή που χαιρετάει ναζιστικά και φασιστικά, δεν είναι καθαρό χέρι, είναι επικίνδυνο χέρι. Κι έτσι πρέπει να το δει η κοινωνία”.