Τατσόπουλος: Εγώ είμαι ο ΣΥΡΙΖΑ

"Συνεργάζομαι με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν είμαι ΣΥΡΙΖΑ. Τους το κοπανάω συνέχεια και τους σπάω τα νεύρα. Αυτό, φυσικά, με καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτο διότι έτσι είμαι ο ιδανικός αποδιοπομπαίος τράγος. Οτιδήποτε μου συμβεί θα έχει μικρές επιπτώσεις στο κόμμα. Πολλοί θα χαρούν, λίγοι θα λυπηθούν αν με "σουτάρουν", αναφέρει χαρακτηριστικά στην Καθημερινή της Κυριακής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος.

Συμπληρώνει χαρακτηριστικά ότι : "Αν και δεν θέλω να ακουστώ πομπώδης, εγώ είμαι ο ΣΥΡΙΖΑ" και εξηγεί: "ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το 27% που τον ψήφισε. Μπορεί να είναι οξύμωρο, αλλά αυτό το 27% δεν είναι όλο ενταγμένο στο κόμμα. Το ίδιο το κόμμα το πολύ πολύ να είναι λίγο μεγαλύτερο από το 4%-5% που ήταν κάποτε".

"Ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε εξ αρχής να με στηρίξει. Εν μέρη χάρη στον Τρίπρα παρέμεινα στο κόμμα"

Μάλιστα δίνει συνέχεια στο επεισόδιο με το Βασίλη Μουλόπουλο λέγοντας πως "κάποιος που ήταν δίπλα στον Σταύρο Ψυχάρη 20 χρόνια δεν τους απασχολεί", για να συμπληρώσει σχολιάζοντας την αντιπαράθεση μεταξύ τους ότι "ο τελευταίος που θα μπορούσε να είναι τιμητής σε αυτή την ιστορία είναι ο Μουλόπουλος. Ο τελευταίος όμως".

"Ορισμένοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αρχίσει πόλεμο νεύρων για να φύγω από το κόμμα χωρίς να διαγράψουν», είπε αλλά για μια ακόμη φορά έστειλε μήνυμα πως μόνος του, δεν πρόκειται να φύγει. «Δε θα τους κάνω το χατήρι να νιώθουν ότι δεν προχωρούν σε διαγραφές και να λένε μετά ο καημένος έφυγε, τι να κάνουμε κι εμείς». «Να αποφασίσουν, μην τα θέλουν όλα δικά τους", πρόσθεσε.