Άδωνις για φάρμακα: Τηλεφώνησα στον Τσίπρα αλλά…

Στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα τηλεφώνησε την Τρίτη ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Όπως δήλωσε ο υπουργός πήρε στο γραφείο του κ. Τσίπρα και βρήκε τον συνεργάτη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ν. Παππά σε μια προσπάθεια να εξηγήσει την τροπολογία στον κ. Τσίπρα.

Όπως ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης οι συνεργάτες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ τον ενημέρωσαν ότι το κόμμα επιμένει στη δεκαημερη αναβολή. Μάλιστα ο υπουργός Υγείας επεσήμανε ότι είπε στους συνεργάτες του κ. Τσίπρα ότι αν πρόβλημα είναι οι δηλώσεις του για τον ραδιοσταθμό του κόμματος, τότε να τις ανακαλέσει.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 είπε ότι στόχος του είναι να προστατεύσει τον ΣΥΡΙΖΑ από ένα "ιστορικό λάθος".

Έχω μια αδυναμία στον Γιάννη Στουρνάρα

"Έχω μια αδυναμία στον Γιάννη Στουρνάρα", δήλωσε ο υπουργός Υγείας. "Έχω βρεθεί σε 100 εκπομπές όπου συζητάμε ότι δεν έχουμε καταφέρει να πατάξουμε τη φοροδιαφυγή".

"Το δίδυμο Στουρνάρας-Σταικούρας και ο πρωθυπουργός πήραν μία Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού και σήμερα την έχουν στον πυρήνα της Ευρωζώνης", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και υποστήριξε ότι: "Ο κ. Στουρνάρας γίνεται εύκολα ο σάκος του μποξ. Ο Γιάννης Στουρνάρας κάνει μία πολύ δύσκολη δουλειά".