Ανεξ. Έλληνες: Προϋπολογισμός με success story για τους δανειστές

Προϋπολογισμό “με success story για τους δανειστές και κοινωνική εξαθλίωση για τους πολίτες”, χαρακτηρίζει τον προϋπολογισμό που κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, σχολιάζοντας ότι είναι “κομμένος και ραμμένος στα μέτρα της τρόικας”.

“Είναι ένας προϋπολογισμός που συνεχίζει να εφαρμόζει τη γνωστή μνημονιακή συνταγή που ακόμη και οι ίδιοι οι δανειστές παραδέχονται ότιείναι λάθος, οδηγώντας σε αργό θάνατο την οικονομία της χώρας και σε φτωχοποίηση τον ελληνικό λαό. Είναι ένας προϋπολογισμός που προκαλεί κοινωνικό Αρμαγεδδώνα με μειώσεις συντάξεων, κοινωνικών παροχών, με μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο και με φορολεηλασία της ακίνητης περιουσίας”, προσθέτει σε δήλωσή του ο κ. Μαριάς.

“Μόνη λύση για να μπορέσει η πατρίδα μας να απεγκλωβιστεί από τα δεσμά των δανειστών, είναι η καταγγελία των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων και η διαγραφή του επονείδιστου χρέους”, καταλήγει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελήνων.