Κουκουλόπουλος: Ο Καμμένος εκτελεί συμβόλαια

Καταγγελίες κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων με αφορμή τα λεγόμενα του κ. Καμμένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση, εκτόξευσε στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Πάρις Κουκουλόπουλος προκαλώντας σφοδρότατη αντιπαράθεση με τον Βασίλη Καπερνάρο.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ άφησε αιχμές για τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων ότι εκτελεί συμβόλαια και εξήγησε ότι "πολλοί λένε ότι ο κ. Καμμένος ανήκει στο είδος των πολιτικών που εκτελεί συμβόλαια. Δεν το γνωρίζω. Όμως γνωρίζω ότι εκτελεί ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, την επιστροφή σε ένα νόμισμα, ελληνικό δολάριο, κοινώς δραχμή". Ο κ. Κουκουλόπουλος τόνισε πάντως ότι "επειδή το κοινωνικό λόμπι της δραχμής έχει αναθαρρήσει, και νομίζει ότι χτυπώντας το ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή στην δραχμή πρέπει να πάρουν ένα μήνυμα , ότι ο δρόμος για την δραχμή είναι κλειστός όσο υπάρχει ΠΑΣΟΚ".

Νωρίτερα είχε κατηγορήσει τον Πάνο Καμμένο ότι "ευρισκόμενος σε κατάσταση παραληρήματος ο κ. Καμμένος επιδόθηκε σε ρεσιτάλ ψεύδους και υποκρισίας, ανοησίας και χυδαιότητας και ονόμασε το ΠΑΣΟΚ εγκληματική οργάνωση" ενώ υπενθύμισε ότι ο ίδιος ο κ. Καμμένος ήταν που ονόμαζε και τον Ανδρέα Παπανδρέου αρχηγό της 17 Νοέμβρη.

Απαντώντας από πλευράς των Ανεξάρτητων Ελλήνων ο Βασίλης Καπερνάρος κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι αυτό είναι που ανακάλυψε τη ρεμούλα και τη λαμογιά και κατέληξε καλώντας το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει όνομα και "αντί για ΠΑΣΟΚ λέω να λέγεται ΛΑΜΟΓΙΟΚ".