Σταμάτης: Ευκαιριακός συνήγορος της Χρυσής Αυγής ο Τσίπρας

Επίθεση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α.Τσίπρα εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη συγγένεια της κυβέρνησης με την Χρυσή Αυγή.

Ο Δημήτρης Σταμάτης χαρακτήρισε "αυτόκλητο, ευκαιριακό συνήγορο της Χρυσής Αυγής" τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, και τον κάλεσε να ξεκαθαρίσει τη στάση του, διότι δεν καταλαβαίνει τι εννοούσε ο κ.Τσίπρας όταν ζήτησε την παραίτηση των υπουργών κ.κ. Δένδια και Αθανασίου.

"Υιοθετεί ο κ. Τσίπρας τις θέσεις της Χρυσής Αυγής ότι τάχα οι δικαστικές διώξεις στελεχών της είναι αποτέλεσμα σκευωρίας των δύο υπουργών; Ισχυρίζεται ότι όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας γύρω από την εγκληματική δράση τους είναι δήθεν ανυπόστατα και οι αποφάσεις των δύο υπουργών αστήριχτες και επιλήψιμες; Κατηγορεί δηλαδή την κυβέρνηση και την δικαιοσύνη πως συντονίστηκαν και με αθέμιτους τρόπους μεθόδευσαν την ποινική δίωξη των μελών ενός δημοκρατικού κόμματος που ασκούσαν με σύννομο τρόπο τα συνταγματικά τους δικαιώματα ;" διερωτάται ο κ. Σταμάτης, καλώντας τον κ. Τσίπρα αν είναι αυτή η άποψη του να την εκφράσει δημόσια χωρίς μισόλογα, αναλαμβάνοντας το βάρος της ευθύνης των λόγων του.