Ο Θεοδωράκης ψάχνει εθελοντές για το Ποτάμι του

Σε στυλ Ομπάμα, όπως είχε ανακοινώσει εξ αρχής, ο Σταύρος Θεοδωράκης οργανώνει τα του κόμματός του. Έτσι, το Ποτάμι ξεκίνησε εκστρατεία εθελοντικής συμμετοχής στο νέο πολιτικό σχηματισμό.

Σκοπός της ενέργειας, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, είναι η "δημιουργική σύμπλευση" με την προσπάθεια του νέου φορέα και η επιδίωξη για "ανοικτό διάλογο με τους πολίτες σε όλη τη χώρα".

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση:

"Αγαπητές/οι φίλες/οι,
 
Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για το ενδιαφέρον σας στην προσπάθειά μας. To Ποτάμι ξεκινάει χάρη στη δική σας στήριξη. Με τη συμμετοχή σας στη λίστα επικοινωνίας μας θα έχετε άμεση ενημέρωση για ό,τι κάνουμε και για ό,τι σκοπεύουμε να κάνουμε.

Σύντομα, θα ανακοινώσουμε με λεπτομέρεια τις δομές που θα απαρτίζουν Το Ποτάμι και τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύουμε να έρθουμε σε ανοικτό διάλογο με τους πολίτες, σε όλη τη χώρα.
 
Όμως, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας για να επιχειρήσουμε τις τομές που ονειρευόμαστε και σας χρειαζόμαστε δίπλα μας στην πράξη ως εθελοντές. Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να έρθετε στο Ποτάμι και να συμπλεύσουμε δημιουργικά μαζί, ο καθένας με τον τρόπο του.

Ξεκινήστε τώρα, από εδώ, συμπληρώνοντας την φόρμα εθελοντών: http://topotami.gr/γίνε-εθελοντής/".