Κουβέλης και Χρυσόγελος μαζί στο εκλογικό τμήμα να ψηφίσουν

Μαζί με τον επικεφαλής του κόμματος των Οικολόγων Πράσινων, Νίκο Χρυσόγελο, εμφανίστηκε στο εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης. Τα δυο κόμματα κατεβαίνουν με κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές.

Οι δυο πολιτικοί αρχηγοί άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα στο 5ο Λύκειο Περιστερίου. 

«Οι Έλληνες πολίτες ψηφίζουν σήμερα για την πορεία της χώρας. Με την ψήφο τους πρέπει να δώσουν εντολή. Εντολή η Ελλάδα να πορευτεί προς τα μπροστά...Η ψήφος του ελληνικού λαού είναι εκείνη που θα αποφασίσει για την πορεία της χώρα μας»,  δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και σημείωσε πως ο τόπος "πρέπει αν φύγει από αυτή την κατάσταση που σήμερα βρίσκεται, ανέφερε ακόμη και συμπλήρωσε πως η ψήφος θα αποφασίσει για την πορεία, μια πορεία ευθεία, δημοκρατική".

«Είμαστε πρόθυμοι να συμμετάσχουμε με προγραμματικές συμφωνίες για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας», ανέφερε από την πλευρά του ο Νίκος Χρυσόγελος. «Είμαστε εδώ για να αλλάξουμε τη χώρα αλλά με σχέδιο με ρεαλισμό και με όραμα», είπε σημειώνοντας πως ο συνδυασμός δεν είναι πρόθυμος να συμμετάσχει «οποιαδήποτε κυβέρνηση»