Το ΠΑΣΟΚ αντιδρά για το “μεγάλο ψέμα” των προεκλογικών σποτ της ΝΔ

Υποκρισία, παραπλάνηση και κοροϊδία καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρης Καρύδης, αναφορικά με τα προεκλογικά της σποτ, στα οποία, όπως σχολιάζει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, “προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες ότι όλα τελικά έγιναν από τότε που ανέλαβε πρωθυπουργός ο Αντ. Σαμαράς”.

Ο κ, Καρύδης κάνει λόγο για “μεγάλο ψέμα”, και εξηγεί: “Το ότι έχουμε σήμερα πρωτογενές πλεόνασμα οφείλεται κατά 80% στις προσπάθειες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και κυρίως στις θυσίες του ελληνικού λαού μέχρι το 2012. Τότε η Ν.Δ. μιλούσε για «πολιτική εξαπάτηση», «ολέθριο σφάλμα», παρουσίαζε «Ζάππεια», τροφοδοτούσε την ακραία πόλωση και οργάνωνε τους < αγανακτισμένους >”.

Ο ίδιος τονίζει πως το ΠΑΣΟΚ ακολούθησε μια συνεπή και σταθερή πορεία για τη σωτηρία της χώρας, και από εδώ και πέρα το κύριο μέλημά του είναι “να αφήσουμε πίσω τα μνημόνια και την κρίση. Να έρθει γρήγορα η ανάπτυξη, να αντιμετωπιστεί η ανεργία και να διασφαλιστεί η κοινωνική συνοχή”.

Για να γίνουν αυτά πράξη, σημειώνει, πρέπει να διαφυλαχθεί η σταθερότητα της χώρας, να ενισχυθεί η Κεντροαριστερά της ευθύνης και η συναίνεση.

“Λέμε ένα μεγάλο όχι στο διχασμό, στον < δεξιό> και <αριστερό> λαϊκισμό, στην οπισθοδρόμηση", καταλήγει.