Διπλή επίθεση Κουμουτσάκου κατά Σγουρού και Δούρου

Διμέτωπη επίθεση κατά των ανθυποψηφίων του για την περιφέρεια Αττικής Γιάννη Σγουρού και Ρένας Δούρου εξαπέλυσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, κατηγορώντας τον μεν απερχόμενο περιφερειάρχη για κακοδιαχείριση, τη δε υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ για αφισορρύπανση.

Ως προς το Γιάννη Σγουρό, ο κ. Κουμουτσάκος έκανε λόγο για ανερμάτιστο λόγο και ρηχή επιχειρηματολογία που εκφυλίζονται στα όρια της ύβρεως, αναφορικά με εις βάρος του καταγγελίες για κακοδιαχείριση στο Πεδίον του Άρεως.

“Ο αυτοθαυμαζόμενος, ως βασιλιάς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εμφανίστηκε παντελώς γυμνός. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που πρώην στενοί συνεργάτες του και χρόνια Αντιπεριφερειάρχες του, ο ένας μετά τον άλλο, αφήνουν σοβαρές υπόνοιες για αυταρχικό συγκεντρωτισμό και αδιαφανείς διαδικασίες”, σχολίασε ο κ. Κουμουτσάκος, και πρόσθεσε: “Εμείς, εδώ και καιρό, θέτουμε μόνο τεκμηριωμένα ερωτήματα. Ερωτήματα που μένουν εκκωφαντικά αναπάντητα. Θα απαντήσει κάποτε ο απερχόμενος Περιφερειάρχης; Αντέχει σε έναν, πρόσωπο με πρόσωπο, διάλογο με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Κουμουτσάκο; Γιατί κρύβεται;“.

Αναφερόμενος στην κ. Δούρου, ο Γιώργος Κουμουτσάκος παρατήρησε: “Πριν τρεις μέρες, διά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, είχαμε στηλιτεύσει την πρακτική της κας Δούρου να ρυπαίνει τους δρόμους της Αθήνας με εκτεταμένη αφισοκόλληση, εκτός προβλεπόμενων χώρων. Θα περιμέναμε, από την εμφανιζόμενη ως σύγχρονη πολιτικό με οικολογικές ευαισθησίες, να απορρίπτει τέτοιες πρακτικές που και το περιβάλλον επιβαρύνουν και παλαιοκομματικές νοοτροπίες άλλων δεκαετιών επαναφέρουν”.