Κόντρα κορυφής στο Κίνημα Αλλαγής για το ραντεβού Θεοδωράκη-Τσίπρα

Κόντρα κορυφής στο Κίνημα Αλλαγής για το ραντεβού Θεοδωράκη-Τσίπρα

Ενόχληση εκφράζει με ανάρτησή της στο Twitter η Φώφη Γεννηματά

Κόντρα έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής, εν όψει της συνάντησης που θα έχει την ερχόμενη Δευτέρα ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, με θέμα την πρόταση του κ. Θεοδωράκη για σύσταση Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής.

Σε ανάρτησή της στο Twitter, η οποία φαίνεται να απευθύνεται προς τον Σταύρο Θεοδωράκη, χωρίς να τον κατονομάζει, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, τονίζει: «Για το Κίνημα Αλλαγής άλλο ζήτημα είναι η ανάγκη Εθνικής Συνεννόησης για τα μεγάλα εθνικά θέματα και άλλο τα επικοινωνιακά παιχνίδια του κ. Τσίπρα. Και αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όλοι».

Η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη ήρθε επίσης μέσω Twitter, επίσης χωρίς να αναφέρεται ονομαστικά στη Φώφη Γεννηματά. Ο κ. Θεοδωράκης σημείωσε: «Το είπα στη Βουλή, το επαναλαμβάνω και σήμερα για να γίνει κατανοητό κι απ' αυτούς που δεν το κατάλαβαν. Οι ώριμοι αντίπαλοι αντιπαρατίθενται και συνυπάρχουν. Και ειδικά στα πατριωτικά θέματα αντιπαρατιθέμεθα με στόχο τη συνεννόηση και όχι την εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων».