Κουρουμπλής: Σιωπούν οι μεγαλοκαρχαρίες δημοσιογράφοι του Mega

Κουρουμπλής: Σιωπούν οι μεγαλοκαρχαρίες δημοσιογράφοι του Mega

Όλοι οφείλουμε να συστρατευτούμε με τους εργαζόμενους του καναλιού, τονίζει ο υπουργός Ναυτιλίας

Τη συμπαράστασή του προς τους δοκιμαζόμενους εργαζόμενους του MEGA αλλά κι άλλων μέσων μαζικής ενημέρωσης, εξέφρασε με δήλωσή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο υπουργός επιρρίπτει ευθύνες στα «μεγάλα φανταχτερά ονόματα του MEGA» και τονίζει ότι όλοι οφείλουμε να συστρατευτούμε με τους εργαζόμενους του MEGA που δίνουν τη μάχη, για να υπάρξει μία τελική δικαίωση.

«Εκείνο που ειλικρινά με εκπλήσσει, πρώτα ως άνθρωπο και μετά ως πολιτικό, είναι η προκλητική σιωπή κι αποχή των μεγαλοκαρχαριών δημοσιογράφων του MEGA. Όλων εκείνων των καλών κυρίων που για χρόνια ήταν Ηρακλειδείς του συστήματος που τους βόλευε, και που σήμερα ενώ θα έπρεπε να ήταν στην πρώτη γραμμή υποστήριξης της προσπάθειας να λειτουργήσει το MEGA βολεύτηκαν, για άλλη μία φορά, αλλού κι άφησαν τους απλούς δημοσιογράφους, τους απλούς εργαζόμενους, την συντριπτική πλειοψηφία του MEGA, που ξέρουμε πολύ καλά ποιες ήταν οι αμοιβές τους σε σχέση με όλα αυτά τα μεγάλα φανταχτερά ονόματα του MEGA», επισήμανε ο κ. Κουρουμπλής.

«Όλοι αυτοί οι κύριοι έχουν εξαφανιστεί κι άφησαν τους εργαζόμενους του MEGA, να δίνουν τη μάχη, μια μάχη στην οποία οφείλουμε να συστρατευτούμε όλοι για να υπάρξει μία τελική δικαίωση», προσέθεσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

1
σχόλιο
  1. avatar ποντικι

    Σιωπούν οι ΜΕΓΑΛΌΣΩΜΟΣ ΚΟΥΡΆΓΙΟ του ΜΕΓΚΑ γιατί μιλάει ο. ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΥΡΓΟΣ!!?

Παρακαλούμε περιμένετε ...