Μαξίμου κατά ΝΔ: Fake news για τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

Μαξίμου κατά ΝΔ: Fake news για τον δολοφόνο της Δώρας Ζέμπερη

Διασπορά ψευδών ειδήσεων από τη Νέα Δημοκρατία και τον αντιπρόεδρό της Άδωνι Γεωργιάδη καταγγέλλει η κυβέρνηση

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία και τον αντιπρόεδρό της Άδωνι Γεωργιάδη η κυβέρνηση, αναφορικά με τους ισχυρισμούς ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη είχε αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

«Είχε προηγηθεί από τους ίδιους κυνηγούς μαγισσών, η «αποκάλυψη» ότι με τον ίδιο νόμο είχαν αποφυλακιστεί ο φερόμενος ως δολοφόνος του δικηγόρου Ζαφειρόπουλου, όπως και οι δράστες της ληστείας και της κακοποίησης με ηλεκτρικό σίδερο ογδονταπεντάχρονης γυναίκας Και στις τρεις περιπτώσεις ψεύδονται. Απόλυτα, συνειδητά, και ασύστολα», σχολιάζει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Παρατηρούμε, πάντως, ότι οι εγκληματίες «που απελευθέρωσε ο ΣΥΡΙΖΑ» πολλαπλασιάζονται όσο πολλαπλασιάζονται οι αποκαλύψεις των offshore», αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση, που καταλήγει: «Προφανώς, για να αποφύγει την πολιτική κόλαση, στην οποία οδηγούν οι φορολογικοί παράδεισοι, η Δεξιά της οικογένειας Μητσοτάκη χώνεται μέχρι το λαιμό στο καθαρτήριο των fake news».