Ομιλίες ΔΕΘ: Σήμερα η Φώφη, αύριο Λαφαζάνης και Καμμένος

Ομιλίες ΔΕΘ: Σήμερα η Φώφη, αύριο Λαφαζάνης και Καμμένος

Το πρόγραμμα των πολιτικών αρχηγών στην 82η ΔΕΘ

Σήμερα το απόγευμα, η Φώφη Γεννηματά θα μιλήσει στις 19:30 στους παραγωγικούς φορείς, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο πλαίσιο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο Πάνος Καμμένος. Η συνέντευξη Τύπου του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα διεξαχθεί στις 11, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» (Αίθουσα Ελλοπία).

Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί ο γραμματέας του ΠΣ της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης. Αύριο, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 12:30, ο κ. Λαφαζάνης θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα «C» του Συνεδριακού Κέντρου «Ν. Γερμανός» και το απόγευμα της ίδιας η ημέρας θα επισκεφτεί τα περίπτερα της ΔΕΘ.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 17:00, ο γραμματέας της ΛΑΕ θα έχει σειρά συναντήσεων με τα σωματεία των εργαζομένων σε ΕΥΑΘ, ΟΛΘ, και τους εργαζόμενους του κρατικού αερολιμένα.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, στη μία μετά το μεσημέρι στην αίθουσα C, στο συνεδριακό κέντρο «Ν. Γερμανός».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο (16/09/2017) στις 20:00 θα μιλήσει και αυτός με τη σειρά του στο «Βελλίδειο».

Η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (17/09/2017).