Ζουράρις: Μέχρι το 2060 θα έχουν πεθάνει οι δανειστές

Ζουράρις: Μέχρι το 2060 θα έχουν πεθάνει οι δανειστές

Ο υφυπουργός Παιδείας χαρακτήρισε «κουρελόχαρτο» τη διαπραγμάτευση

«Κουρελόχαρτο» χαρακτήρισε τη διαπραγμάτευση ο Κώστας Ζουράρις, μιλώντας το πρωί στον Realfm, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία σημασία η ψήφιση των μέτρων, εφόσον οι δανειστές δεν τηρούν τις δεσμεύσεις τους για το ελληνικό χρέος.

«Έχω την εντύπωση ότι το 2060 δεν θα ζουν και αυτοί. Επομένως, δεν είναι δυνατόν να γίνεται συζήτηση επιστημονική στη βάση ορισμένων επιστημονικών δομών, που ισχύουν στη συνύπαρξη μεταξύ συστημάτων ισχύος, με το τι θα γίνει το 2060. Μπορεί να πέσει ένα κομήτης του Χάλεϊ στο κεφάλι του Διεθνές Νομισματικού Ταμείου και να μην υπάρχει Νέα Υόρκη. Τι να πω;», ήταν η απάντηση του υφυπουργού Παιδείας στην επισήμανση ότι οι πιστωτές μας ωθούν να μιλάμε για το 2060.

Ο κ. Ζουράρις, συνέχισε λέγοντας «Οι δανειστές επιμένουν να μιλούν επί αβεβαίων πραγμάτων για το μέλλον, το οποίο δεν ισχύει ακόμα. Δηλαδή, η καφετζού είναι επιστημονικά ισχυρότερη από αυτήν τη συζήτηση. Ανακυκλώνουμε ακριβώς τις υποθέσεις αυτές, οι οποίες λένε, παραδείγματος χάρη, θα νικήσουν στο Στάλινγκραντ οι Ρώσοι ή οι Γερμανοί; Τρέχα γύρευε».