ΣΥΡΙΖΑ: «Προσχηματικά όσα λέει ο Γιώργος Τσίπρας για την απομάκρυνσή του»

ΣΥΡΙΖΑ: «Προσχηματικά όσα λέει ο Γιώργος Τσίπρας για την απομάκρυνσή του»

«Είχε έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ως διευθυντής της ΚΟ, παρόλο που είχε πάψει να βρίσκεται στη θέση αυτή εδώ και τρεις μήνες»

Προσχηματικά χαρακτήρισαν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, όσα αναφέρει ο Γιώργος Τσίπρας σχετικά με τους λόγους απομάκρυνσής του από τη θέση του επιστημονικού συνεργάτη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές «ο Γιώργος Τσίπρας είχε έμμισθη σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία ως διευθυντής της ΚΟ, παρόλο που είχε πάψει να βρίσκεται στη θέση αυτή εδώ και τρεις μήνες. Ο ίδιος είχε ζητήσει να συνεχίσει να πληρώνεται για έναν επιπλέον μήνα, μετά την αντικατάστασή του και την υποβολή υποψηφιότητας για στην Ευρωβουλή, ώστε να διατηρήσει την ασφαλιστική κάλυψη κι έμεινε τελικά έμμισθος για πολύ μεγαλύτερο διάστημα από ότι είχε ζητήσει».

Καταλήγοντας, οι πηγές της Κουμουνδούρου αναφέρουν, ότι «όλα όσα ο ίδιος υποστήριξε, ότι δήθεν αποτέλεσαν την αιτία της διακοπής της σύμβασης του, είναι τουλάχιστον προσχηματικά, καθώς δεν ήταν "εκτός γραμμής" όσων ο πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, είχε ανακοινώσει στην συνεδρίαση της ΚΟ, την προηγούμενη εβδομάδα».