Σκληρή απάντηση του Αλέξη Κούγια στον Κασσελάκη: Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι γυναίκα ή άντρας στον γάμο του με τον Τάιλερ

Σκληρή απάντηση του Αλέξη Κούγια στον Κασσελάκη: Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν είναι γυναίκα ή άντρας στον γάμο του με τον Τάιλερ

Δείτε την ανάρτηση που έκανε ο προέδρος του ΣΥΡΙΖΑ περί «αντρικής συμπεριφοράς»

Σκληρή είναι η απάντηση του Αλέξη Κούγια στα σχόλια που έκανε νωρίτερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τις δηλώσεις του ποινικολόγου για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα και τον ξυλοδαρμό της συζύγου του.

Η απάντηση του Αλέξη Κούγια έχει ως εξής:

«Διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνώστες οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στον γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά.

Αθήνα, 18.6.2024
Με εκτίμηση και σεβασμό
Αλέξιος Κούγιας».

Νωρίτερα σήμερα, ο Στέφανος Κασσελάκης είχε γράψει στο Χ:

Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας.

Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση.

Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι.