Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν θα απολογηθώ εγώ για αυτό που σκέφτεται όλος ο ελληνικός λαός»

Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν θα απολογηθώ εγώ για αυτό που σκέφτεται όλος ο ελληνικός λαός»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε το ακουστικό και αποχώρησε από τηλεοπτική συνέντευξη

Ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε από τη Νέα Ιωνία στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». Ωστόσο, στο τέλος ενοχλήθηκε από μια ερώτηση, έβγαλε το ακουστικό και αποχώρησε από τον τηλεοπτικό αέρα.

Ειδικότερα, στη συνέντευξή του ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε στη δήλωσή του που έλεγε πως «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά», λέγοντας: «Το ρήμα που χρησιμοποίησα, το χρησιμοποίησε πρώτη η υποψήφια της ΝΔ. Λυπάμαι πολύ αλλά εγώ δεν σκότωσα τα παιδιά, οι νησιώτες που επισκέφτηκα δεν έχουν σκοτώσει τα παιδιά. Δεν έχει ακουστεί συγγνώμη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως εάν δεν είχε κάνει λάθος ο σταθμάρχης θα ζούσαν τα παιδιά. Με την ίδια λογική εάν είχε αφουγκραστεί τις προειδοποιήσεις ο Κώστας Καραμανλής θα είχαν σωθεί τα παιδιά. Εάν τολμάνε να πάμε σε προκαταρκτική επιτροπή και να τον αποπέμψουν στη δικαιοσύνη. Δεν θα απολογηθώ εγώ για αυτό που σκέφτεται όλος ο ελληνικός λαός. Κουνούσαν το δάχτυλο. Εμείς έχουμε πει από την πρώτη στιγμή να πάνε στη δικαιοσύνη όλοι οι υπουργοί».

Στη συνέχεια και σε ερώτηση της παρουσιάστριας Σίσσυ Χρηστίδου για το πολιτικό μέλλον των Σπίρτζη και Βασιλειάδη του ΣΥΡΙΖΑ, που πήραν αποστάσεις από όσα είπε ο Στέφανος Κασσελάκης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να απαντήσει.

Μάλιστα, αφού ευχαρίστησε την εκπομπή έβγαλε το ακουστικό του και αποχώρησε – μέσα σε χειροκροτήματα – πριν τελειώσει η ζωντανή σύνδεση και η συνέντευξη στο Mega.