Μαρινάκης: Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μονταζιέρας στο θέμα του δυστυχήματος των Τεμπών

Μαρινάκης: Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μονταζιέρας στο θέμα του δυστυχήματος των Τεμπών

«Επανέλαβα το αυτονόητο ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μονταζιέρας, δηλαδή αλλοίωσης στοιχείων με σκοπό την παραπλάνηση των πολιτών»

«Σε σημερινή μου συνέντευξη στην τηλεόραση της ΕΡΤ και στην εκπομπή "Συνδέσεις" ερωτηθείς για το θέμα της περιβόητης "μονταζιέρας" απάντησα επί λέξει: Εδώ μιλάμε για ένα θέμα το οποίο είναι "μη θέμα", ως προς την ουσία του ζητήματος των Τεμπών», επισημαίνει σε ανάρτησή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

«Επανέλαβα, δηλαδή, το αυτονόητο ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα μονταζιέρας, δηλαδή αλλοίωσης στοιχείων με σκοπό την παραπλάνηση των πολιτών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά την συνήθη χυδαία τακτική του, έβγαλε μια ακόμα ανακοίνωση με παραπλανητικό τίτλο γεμάτη ψεύδη, στην οποία ισχυρίζεται ότι δήθεν αποκάλεσα ‘μη θέμα' την τραγωδία των Τεμπών», υπογραμμίζει ο κ. Μαρινάκης.

«Το χειρότερο είναι ότι κάποια Μέσα Ενημέρωσης δεν μπήκαν καν στον κόπο να ακούσουν την συνέντευξή μου και υιοθέτησαν άκριτα το περιεχόμενο της κατάπτυστης ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Η λάσπη στον ανεμιστήρα είναι μια τακτική που έχει εφαρμόσει κατά κόρον το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης - με τα γνωστά αποτελέσματα.

Όλοι οι υπόλοιποι, όμως, ειδικά σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όπως αυτό του δυστυχήματος των Τεμπών, έχουμε χρέος να προβάλλουμε την αλήθεια και μόνον εκείνη», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.