Κασιδιάρης μετά την ποινική δίωξη για τους «Σπαρτιάτες»: Αν είχα χιούμορ θα δήλωνα ότι στηρίζω Νέα Δημοκρατία

Κασιδιάρης μετά την ποινική δίωξη για τους «Σπαρτιάτες»: Αν είχα χιούμορ θα δήλωνα ότι στηρίζω Νέα Δημοκρατία

«Αστειότητες που υποτιμούν την ελεύθερη βούληση και την νοημοσύνη του ελληνικού λαού»

«Αν είχα χιούμορ θα δήλωνα ότι στηρίζω ΝΔ, ώστε ο Άρειος Πάγος να ασκήσει δίωξη στους βουλευτές της και το εκλογοδικείο να τους αποβάλει άμεσα από τη Βουλή. Πρόκειται για αστειότητες που υποτιμούν την ελεύθερη βούληση και την νοημοσύνη του Ελληνικού λαού».

Τη δήλωση αυτή έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης μετά την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος έντεκα βουλευτών, για εξαπάτηση των εκλογέων, αλλά και του Ηλία Κασιδιάρη, στον οποίο φέρεται να αποδίδεται ο ρόλος του ηθικού αυτουργού.

Τη δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη γνωστοποίησε η Βάσω Πανταζή, συνήγορος υπεράσπισής του ως προς την ποινική υπόθεση που αφορά το αδίκημα της ηθικής αυτουργίας σε εξαπάτηση εκλογέων από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου.

Σημειώνεται πως ο καταδικασμένος ως ηγετικός στέλεχος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, Ηλίας Κασιδιάρης, ήταν εκείνος που με τις εξηγήσεις που έδωσε, με την ιδιότητα του υπόπτου, έκλεισε την πολύμηνη έρευνα που διενεργούσε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, με αφορμή τις καταγγελίες του επικεφαλής του κόμματος, Βασίλη Στίγκα, για παρασκηνιακές και έκνομες ενέργειες, Greek Mafia και Don Corleone.