Κασσελάκης σε Άδωνι Γεωργιάδη: «200 ευρώ μου κόστισε το βίντεο μαζί με το κούρεμα»

Κασσελάκης σε Άδωνι Γεωργιάδη: «200 ευρώ μου κόστισε το βίντεο μαζί με το κούρεμα»

Με χιούμορ απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον ισχυρισμό του υπουργού Υγείας ότι το σημερινό βίντεο κόστισε 50.000 έως 100.000 ευρώ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με νέο βίντεο το TikTok απάντησε στο σχόλιο του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ανέφερε, ότι το βίντεο για το κούρεμα του Στέφανου Κασσελάκη κόστισε από 50.000 έως 100.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας μιλώντας στην εκπομπή Το Πρωινό, είπε για το βίντεο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να κουρεύεται ενόψει της έναρξης της στρατιωτικής του θητείας ότι «κάθισα και μέτρησα πόσες ώρες περίπου το γύριζε. Έχει τρικάμερο, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μακιγιέζ, φωτογράφο. Δουλειά πολλή. Πάρα πολλή δουλειά. Τελικά στη ζωή ό,τι πληρώνει, παίρνεις. Αυτό το βίντεο που είδατε, έχει κοστίσει από 50.000 έως 100.000».

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε λοιπόν, ότι το συγκεκριμένο βίντεο τρβήχθηκε με το κινητό του τηλέφωνο και του κόστισε 200 ευρώ μαζί με το κούρεμα. Υπενθυμίζεται, ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζεται αύριο 15 Μαρτίου στο στρατόπεδο εκπαίδευσης στη Θήβα. Για τον λόγο αυτό απαθανάτισε όλη την διαδικασία του κουρέματός του, προκειμένου να είναι έτοιμος για να γίνει φαντάρος.

@skasselakis 5 δισ. ευρώ δολάρια και γιεν #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Kasselakis