Ραγκούσης: «Ο Κασσελάκης έχει εκλεγεί πρόεδρος για μία πλήρη θητεία»

Ραγκούσης: «Ο Κασσελάκης έχει εκλεγεί πρόεδρος για μία πλήρη θητεία»

«Σε καμία περίπτωση δεν ήταν άκυρη η παρέμβασή του» είπε το μέλος της Π.Γ. του ΣΥΡΙΖΑ για την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα

«Ο κ. Κασσελάκης ήταν και παραμένει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΙ το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα ύστερα από το Συνέδριο.

«Δεν ενεργοποιήθηκε κάποια διαδικασία για την επανεκλογή αρχηγού, οπότε είμαστε στο ίδιο σημείο. Είχαμε ένα οικογενειακό διπλό - όπως λέμε και στο ποδόσφαιρο-, αλλά σημασία δεν έχει τι κάναμε στο οικογενειακό διπλό, αλλά τι κάνουμε στο πρωτάθλημα, επομένως όλα θα κριθούν στις Ευρωεκλογές», συνέχισε. «Αν εμείς πολύ συντομα δεν οδηγήσουμε τους δημοσιογράφους να μας προσκαλούν να συζητάμε για την επικαιρότητα, θα συνεχιστεί ένα πρόβλημα, το οποίο ξεκάθαρα δεν θα μας βοηθήσει στις ευρωεκλογές», τόνισε ο κ. Ραγκούσης.

Ερωτηθείς σχετικά με τον χρονικό ορίζοντα της προεδρίας του κ. Κασσελάκη,ο κ. Ραγκούσης απάντησε, ότι «έχουμε τρεις μήνες και μπορούμε να τα πάμε καλά στις ευρωεκλογές. Ο Κασσελάκης έχει εκλεγεί πρόεδρος για μία πλήρη θητεία». Σχετικά με την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο ίδιος τόνισε, πως «σε καμία περίπτωση δεν ήταν άκυρη η παρέμβασή του».