Σπίρτζης για Κασσελάκη: Απαράδεκτο να μην έχει καταθέσει τις θέσεις του στα όργανα

Σπίρτζης για Κασσελάκη: Απαράδεκτο να μην έχει καταθέσει τις θέσεις του στα όργανα

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς πρέπει να κάνει πολύ μεγάλες αλλαγές, αλλά όχι στην κατεύθυνση του ερωτηματολογίου»

Μετά την Όλγα Γεροβασίλη και ο Χρήστος Σπίρτζης εξέφρασε την αντίθεσή του αναφορικά με το ερωτηματολόγιο που υπάρχει στο iSYRIZA, έπειτα από πρωτοβουλία του Στέφανου Κασσελάκη, καλώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «προσγειωθεί στην πραγματικότητα», ενώ ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος δεν θα το συμπληρώσει.

«Είναι απαράδεκτο να μην έχει καταθέσει ο Πρόεδρος τις θέσεις του σε αυτά τα ζητήματα στα όργανα του κόμματος.

Θεωρώ απαράδεκτο να βγάζει ένα ερωτηματολόγιο. Δεν κάνουμε μετρήσεις. Είμαστε ένα συντεταγμένο κόμμα με πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση. Ένα κόμμα το οποίο δεν έκανε συνέδριο όταν είχε μια στρατηγική ήττα κατά τη γνώμη μου και παραιτήθηκε ο πρόεδρος, ο Αλέξης Τσίπρας και πήγε σε μια πολιτική διαδικασία για να εκλέξει πρόεδρο. Επομένως, οφείλουμε να δούμε τι δεν έχει πάει καλά», είπε αρχικά στην ΕΡΤ.

Στη συνέχεια ανέφερε ότι συμφωνεί με την Όλγα Γεροβασίλη, που ζητεί την έκτακτη σύγκληση της Πολιτικής Γραμματεία, για να καταλήξει:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ προφανώς πρέπει να κάνει πολύ μεγάλες αλλαγές, αλλά όχι στην κατεύθυνση του ερωτηματολογίου, στην κατεύθυνση να ανακτήσει τη σοβαρότητα που έχει χάσει τους τελευταίους μήνες και να ανακτήσει και την αξιοπιστία του».