Κώστας Ζαχαριάδης: Οι αγρότες μπορούν να βρουν διέξοδο σε εμάς

Κώστας Ζαχαριάδης: Οι αγρότες μπορούν να βρουν διέξοδο σε εμάς

«Πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τις δημοσκοπήσεις»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» για την πτωτική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στις δημοσκοπήσεις, την κεντροαριστερά αλλά και για το ζήτημα των αγροτών.

«Δεν μας είναι αδιάφορη η συζήτηση για την κεντροαριστερά και η συνομιλία με τους άλλους χώρους. Εμένα με ενδιαφέρει πάρα πολύ και το έχω δείξει από τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Αυτή είναι μία συζήτηση που θα πρέπει να έχει και την πινελιά της λαϊκής ετυμηγορίας. Ο αντίπαλός μας είναι η ΝΔ, δεν ενθαρρύνουμε τον κόσμο να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, εμείς λέμε να έρθουν σε εμάς, στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε ο κ. Ζαχαριάδης.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να ανατρέψουμε τις δημοσκοπήσεις, υπάρχει διαμαρτυρία του αγροτικού κόσμου, όλοι αυτοί που θα βρουν διέξοδο σε εμάς», είπε.

«Το 47% του αγροτικού κόσμου ψήφισε ΝΔ , δεν θα πρέπει να επαναληφθεί αυτό, εμείς ως ΣΥΡΙΖΑ μπορούμε να δώσουμε απαντήσεις στα αδιέξοδά τους. Ο κ. Κασσελάκης θα μπορούσε να δώσει τα 360 εκατομμύρια που πιστεύουμε ότι είναι μια γέφυρα λογική στα σωστά αιτήματα των αγροτών».