«Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος;»: «Καταδρομική» του Κασσελάκη στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου

«Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος;»: «Καταδρομική» του Κασσελάκη στην εκδήλωση Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, Αχτσιόγλου

Γιουχαΐστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Η... καταδρομική παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην εκδήλωση «Απέναντι στην κυριαρχία Μητσοτάκη, ποιος;», δημιούργησε μεγάλη έκπληξη στους παρευρισκόμενους.

Στην εκδήλωση εκφράζεται προβληματισμούς για την επόμενη μέρα της Κεντροαριστεράς και ενώ στο πάνελι είναι οι Τεμπονέρας, Χριστοδουλάκης, Αχτσιόγλου.

Μάλιστα στην εκδήλωση έφτασε και ο Στέφανος Κασσελάκης, κάτι που αποτέλεσε έκπληξη για όλους. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γιουχαΐστηκε.

Το θέατρο Άλφα όπου γίνεται η εκδήλωση είναι γεμάτο, μετέδωσε η ΕΡΤ.

«Είμαστε εδώ να συζητήσουμε δημόσια και στο φως αυτό που συζητάει η κοινωνία. Τη σύγκληση των προοδευτικών δυνάμεων. Θέλουμε να θέσουμε το σωστό ερώτημα, όχι απέναντι στον Μητσοτάκη, «ποιος», αλλά «πώς». Είμαστε εδώ για να δώσουμε ελπίδα στον προοδευτικό κόσμο», είπε ο Διονύσης Τεμπονέρας στις τηλεοπτικές κάμερες.

«Είμαι υπέρ του διαλόγου, της συζήτησης και της αναζήτησης. Μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα σε πολλά επίπεδα. Εμείς η «Νέα Αριστερά» θα χτίσουμε τη δική μας ταυτότητα, πάνω στις δικές μας αξίες.», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.