Κασσελάκης: «Εξευτελισμός» η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης: «Εξευτελισμός» η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό εξαιτίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με επικριτικές για τη χώρα μας ως Κράτος Δικαίου δηλώσεις ευρωβουλευτών

«Ξέρω ότι ο καθένας έχει τα προβλήματά του. Ξέρω ότι σας απασχολούν πιο πολύ η ακρίβεια και τα ρημαγμένα νοσοκομεία, από ότι οι θεσμοί. Διότι η καθημερινότητα είναι δύσκολη», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, σε σημερινή ανάρτηση.

«Αλλά οι θεσμοί είναι η Δημοκρατία μας. Οι θεσμοί είναι η Ηθική της πατρίδας μας. Δείτε μαζί μου τι λένε στην Ευρώπη αυτήν τη στιγμή για τους ελληνικούς θεσμούς», ανέφερε και συνέχισε με βίντεο με μονταρισμένες δηλώσεις μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που τοποθετούνται με κάθε άλλο παρά κολακευτικά λόγια για την ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα, τις καταχρηστικές μηνύσεις και τις παρακολουθήσεις με παράνομα μέσα όπως το Predator δημοσιογράφων, ακτιβιστών και πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης και της καθυστέρησης στην απόδοση δικαιοσύνης σε υποθέσεις όπως την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ, το ναυάγιο της Πύλου με εκατοντάδες νεκρούς μετανάστες και την σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.

«Δείτε ποια είναι η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, εξαιτίας τής κυβέρνησης Μητσοτάκη. Δεν είναι απλή απαξίωση. Είναι εξευτελισμός. Είναι η αλήθεια που σας κρύβει το πέπλο της προπαγάνδας» αναφέρει στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης και καταλήγει: «Σήμερα σηκώνουμε το πέπλο λοιπόν. Και λέμε στους Ευρωπαίους αξιωματούχους, ότι η Ελλάδα δεν είναι έτσι. Οι Έλληνες δεν είμαστε έτσι. Οι θεσμοί θα αναπνεύσουν και πάλι. Η Ελλάδα αξίζει καλύτερα».