ΣΥΡΙΖΑ: «Το λες και θράσος να κουνάει το δάχτυλο ο “αδιευκρίνιστος” κύριος Άδωνις Γεωργιάδης»

ΣΥΡΙΖΑ: «Το λες και θράσος να κουνάει το δάχτυλο ο “αδιευκρίνιστος” κύριος Άδωνις Γεωργιάδης»

Απάντηση πηγών της Κουμουνδούρου στις δηλώσεις του υπουργού Εργασίας για το δάνειο του Στέφανου Κασσελάκη στο κόμμα του

Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία προκάλεσαν οι δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 για το δάνειο που φέρεται να χορήγησε στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο πρόεδρός του, Στέφανος Κασσελάκης.

Πηγές της Κουμουνδούρου σχολίασαν με αιχμηρό τρόπο, ενθυμούμενες τον χαρακτηρισμό «αδιευκρίνιστος» που είχε αποδοθεί στον υπουργό και αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας από την Οικονομική Εισαγγελία στην εισαγγελική πρόταση αρχειοθέτησης για την υπόθεση Novartis, αναφέροντας: «Το λες και θράσος να κουνάει το δάχτυλο ο "αδιευκρίνιστος" κύριος Αδ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος σε ένα άτοκο και καθ' όλα νόμιμο δάνειο, το οποίο δόθηκε για να πληρωθούν τα δώρα και οι μισθοί των εργαζομένων».

Συμπλήρωσαν δε, ότι «ως Υπουργός Εργασίας, το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει, είναι να επικροτεί μια τέτοια ενέργεια και μάλιστα σε μια εποχή που η ακρίβεια έχει χτυπήσει κόκκινο και η πλειοψηφία των εργαζόμενων δυσκολεύεται να ανταποκριθεί, ιδιαίτερα τις ημέρες των εορτών».

Υπενθυμίζεται, ότι ο κ. Γεωργιάδης στις δηλώσεις του είχε αφήσει να εννοηθεί, ότι τα χρήματα που δάνεισε ο κ. Κασσελάκης στον ΣΥΡΙΖΑ προέρχονται από παράνομη δραστηριότητα.