Κασσελάκης: «Μέχρι κι ένα εκκρεμές έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τον Άδωνη Γεωργιάδη»

Κασσελάκης: «Μέχρι κι ένα εκκρεμές έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τον Άδωνη Γεωργιάδη»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν μετά τη συνάντησή του με τον Έλληνα υπουργό Εργασίας

Επίθεση στον υπουργό Εργασίας, Άδωνη Γεωργιάδη, εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή ανάρτηση του υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν, ο οποίος σε ανάρτησή του μετά τη συνάντησή του με τον Έλληνα υπουργό, κάνει λόγο για την ανάγκη κάλυψης 500.000 θέσεων εργασίας στον κατασκευαστικό κλάδο στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, ο Jawad Sohrab Malik έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: «Η συνάντησή μου με τον Έλληνα υπουργό Εργασίας Άδωνη Γεωργιάδη ήταν εξαιρετικά παραγωγική για τη διερεύνηση ισχυρών συνεργασιών. Εστιάζουμε στην κάλυψη των αναγκών της Ελλάδας για 500.000 ειδικευμένους εργάτες, ιδιαίτερα στον τομέα των κατασκευών. Με τη βοήθεια του Θεού τις επόμενες ημέρες θα υπογράψουμε μια συμφωνία G2G με την Ελλάδα, η οποία θα ξεκλειδώσει τεράστιες ευκαιρίες εργασίας στην Ελλάδα για τους Πακιστανούς».


Ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή την παραπάνω ανάρτηση και με δεδομένο ότι ο Πακιστανός υπουργός αναφέρεται σε συγκεκριμένο αριθμό εργατών, που φέρεται να του είπε ο Έλληνας υπουργός Εργασίας, καλεί με βίντεο του στην πλατφόρμα Χ τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, να απαντήσει:

«Ο Υπουργός Επικρατείας του Πακιστάν μάς λέει ότι συμφώνησε με τον Υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη να έρθουν 500.000 Πακιστανοί στη χώρα μας για να εργαστούν στον τομέα των κατασκευών.

Επειδή μέχρι κι ένα εκκρεμές έχει μεγαλύτερη αξιοπιστία από τον Άδωνη Γεωργιάδη, ζητώ απευθείας από τον Πρωθυπουργό δύο πράγματα:

1ον: Να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει την επίσημη ανάρτηση του Υπουργού Επικρατείας του Πακιστάν.

2ον: Να ζητήσει συγγνώμη για κάθε λέξη που έχει αρθρώσει εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ όλα αυτά τα χρόνια στο μεταναστευτικό.

Η Ν.Δ. πούλησε φράχτες, μίσος και μισαλλοδοξία προεκλογικά, με σκοπό να εκμεταλλευτεί τον φόβο πολλών συμπολιτών μας και με αποτέλεσμα να υφαρπάξει την ψήφο τους.

Το μόνο που αποδεικνύεται για άλλη μια φορά είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα που λέει την αλήθεια».