Τζανακόπουλος: Ο πολιτικός λόγος του Κασσελάκη είναι χυδαίος και εξαιρετικά επιθετικός

Τζανακόπουλος: Ο πολιτικός λόγος του Κασσελάκη είναι χυδαίος και εξαιρετικά επιθετικός

«Υπάρχουν πολιτικά ζητήματα που σχετίζονται με την ικανότητα του κ. Κασσελάκη να κάνει αντιπολίτευση στον Μητσοτάκη»

«Πυρά» κατά του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Α’ Αθηνών Δημήτρης Τζανακόπουλος που αποχώρησε προ ημερών από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. «Αυτός που έχει μεταλλαχθεί είναι ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ, λόγω του κυρίου Κασσελάκη, δεν αλλάξαμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV.

Αναφερόμενος στον κ. Κασσελάκη επί ώρα, είπε πως «υπάρχει ένας δημόσιος πολιτικός λόγος, ο οποίος είναι εξαιρετικά επιθετικός. Πολλές φορές γίνεται χυδαίος και με αυτή την έννοια, εξώθησε πάρα πολλούς από εμάς στην έξοδο και για λόγους που έχουν να κάνουν με την αδυναμία να συμπορευτούμε πολιτικά σε σχέση με την ποιότητα του πολιτικού λόγου. Αλλά δεν είναι αυτό μόνο. Υπάρχουν πολιτικά ζητήματα. Και τα πολιτικά ζητήματα σχετίζονται με τη στρατηγική. Τα πολιτικά ζητήματα σχετίζονται με την ικανότητα του κυρίου Κασσελάκη να κάνει αντιπολίτευση στον κύριο Μητσοτάκη».

Ο κ. Τζανακόπουλος πρόσθεσε επίσης ότι «ο κύριος Κασσελάκης έκανε μια επιλογή, να πορευτεί με τον τρόπο που πορεύτηκε και τα πράγματα οδηγήθηκαν εκεί που οδηγήθηκαν. Το κρίσιμο είναι να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και να κοιτάξουμε μπροστά». Να σημειωθεί ότι ο πρώην υπουργός θα είναι ένα από τα 11 μέλη που θα απαρτίζουν τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα που αναμένεται να συγκροτηθεί την επόμενη εβδομάδα από όσους βουλευτές αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.