Γεωργιάδης στο BBC Radio 4: «Ό,τι ανέφερε ο Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι η γνώμη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων»

Γεωργιάδης στο BBC Radio 4: «Ό,τι ανέφερε ο Μητσοτάκης για τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι η γνώμη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων»

«Ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ένα σημαντικό πρόσωπο, το οποίο ο ελληνικός λαός το επανεξέλεξε και το τίμησε ξανά με την εμπιστοσύνη του»

Για την ακύρωση της συνάντησης του Σούνακ με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Λονδίνο τοποθετήθηκε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του σήμερα, Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023, στην εκπομπή «World at One» με τη Sarah Montague στο BBC Radio 4.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε τα εξής: «Δεν θα ήθελα να παρέμβω στα εσωτερικά σας. Δεν θα ήταν ευγενικό. Θα πω όμως ότι ήταν μία άσχημη μέρα. Πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός σας, όταν το σκεφτεί ξανά, θα καταλάβει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι ένα σημαντικό πρόσωπο, το οποίο ο ελληνικός λαός το επανεξέλεξε και το τίμησε ξανά με την εμπιστοσύνη του. Θέλω να είμαι πολύ ειλικρινής: αυτό που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε στη συνέντευξή του για τα Γλυπτά του Παρθενώνα δεν αντιπροσωπεύει μόνο τη δική του γνώμη, αλλά τη γνώμη 11 εκατομμυρίων Ελλήνων και εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον πλανήτη».