Ευάγγελος Αντώναρος: Ο Κασσελάκης απελευθερώθηκε από τα βαρίδια

Ευάγγελος Αντώναρος: Ο Κασσελάκης απελευθερώθηκε από τα βαρίδια

«Όσοι έφυγαν από τον ΣΥΡΙΖΑ είχαν μόνιμο πρόβλημα την πίκρα της ήττας»

Η διάσπαση στον ΣΥΡΙΖΑ σημαίνει το ξεκαθάρισμα της κατάστασης», δήλωσε ο Ευάγγελος Αντώναρος και αναφέρει ότι λυπάται «όταν φεύγουν τόσοι άνθρωποι από το κόμμα, βέβαια από την άλλη πλευρά είναι μία λύτρωση».

«Μέσα στους κόλπους αυτής της ομάδας που αποτελείται από 11 άτομα διαμορφώνονται δύο τάξεις, μία του Ευκλείδη Τσακαλώτου και μία του Αλέξη Χαρίτση και της Έφης Αχτσιόγλου», τόνισε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Αντώναρος εκτίμησε πως: «Η ομάδα αυτή απηχεί λίγο στους οπαδούς» και πρόσθεσε πως ο κ. Κασσελάκης «απελευθερώθηκε από τα βαρίδια. Αυτοί που ήταν να φύγουν έφυγαν, δε νομίζω να φύγει κάποιος άλλος», ενώ τόνισε πως «Κάθε αποχώρηση είναι πλήγμα για το ΣΥΡΙΖΑ».

«Συμφωνώ με τη φράση που είπε ο κ. Κασσελάκης για τους νοικοκυραίους», δήλωσε. Σχετικά με την στάση του κ. Πολάκη τόνισε πως «κάνει σκληρή δουλειά, όχι μόνο στο κόμμα αλλά και στον μόχθο της ζωής».

«Όσοι έφυγαν χθες είχαν μόνιμο πρόβλημα την πίκρα της ήττας, δεν μπορεί να αμφισβητείς την έκβαση της εκλογικής διαδικασίας», δήλωσε, ενώ χετικά με την στάση που πρόκειται να κρατήσει ο κ. Τσίπρας ο κ. Αντώναρος σχολίασε: «Ο κ. Τσίπρας έχει δύο δυνατότητες. Υπήρχαν πρώην πρωθυπουργοί οι οποίοι κάθονταν στα πρώτα έδρανα και άλλοι στα τελευταία, όπως ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου».