ΣΥΡΙΖΑ: Προς την «έξοδο» οδεύει και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

ΣΥΡΙΖΑ: Προς την «έξοδο» οδεύει και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος

Ο βουλευτής της Α΄ Αθήνας φέρεται να θεωρεί, ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με τον Στέφανο Κασσελάκη

Θέμα χρόνου θεωρείται η αποχώρηση και του Δημήτρη Τζανακόπουλου από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως μετέδωσε την Πέμπτη το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πρόκειται για έναν ακόμη βουλευτή, ο οποίος θεωρεί, ότι δεν μπορεί να συμβαδίσει με τον Στέφανο Κασσελάκη στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Πηγές από το περιβάλλον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πάντως διαψεύδουν το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ και μάλιστα χαρακτηρίζουν προβοκάτσια τα όσα γράφονται.

Νωρίτερα σήμερα ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το κόμμα ο Βαγγέλης Αποστόλου και ο Πέτρος Κόκκαλης, από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Τις τελευταίες ώρες οι ζυμώσεις στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν «κτυπήσει κόκκινο», καθώς έχει ενεργοποιηθεί ο πρώην πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επιχειρεί με διαδοχικές επαφές να κρατήσει την ενότητα.

Ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση το απόγευμα της Πέμπτης με τον Διονύση Τεμπονέρα, με αντικείμενο της συζήτησης την ανάληψη πρωτοβουλιών για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, με στόχο να αποφευχθεί νέα διάσπαση. Νωρίτερα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με τον Νάσο Ηλιόπουλο και χθες με τον Στέφανο Κασσελάκη.