Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα

Τι ανάφερουν πηγές από το περιβάλλον του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Συνάντηση με τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα είχε το βράδυ της Τετάρτης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Πηγές από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, τις οποίες επικαλέστηκε η ΕΡΤ, αναφέρουν ότι ο κ. Κασσελάκης τηλεφώνησε χθες στον Αλέξη Τσίπρα και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν σκέψεις.

Στη συνάντηση που ήταν η πρώτη μετά την εθιμοτυπική της εκλογής του νέου προέδρου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, αναφέρουν οι ίδιες πηγές. Τόνισε τη μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών.

Ενότητα που μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση, επισήμαναν ακόμη οι πηγές από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα.

Υπενθυμίζεται ότι πολλές συζητήσεις προκάλεσε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, το βράδυ της Δευτέρας.