Αποστολάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία «επώδυνη εγκυμοσύνη»

Αποστολάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία «επώδυνη εγκυμοσύνη»

Τι είπε για τον Τσακαλώτο

Στις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, λίγες ώρες μετά την πρώτη ανοιχτή εκδήλωση της «Ομπρέλας» μετά την εκλογή Κασσελάκη και την ομιλία του Ευκλείδη Τσακαλώτου, αναφέρθηκε σήμερα ο Ευάγγελος Αποστολάκης, επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ περνάει μία φάση στην οποία υπάρχει μία "επώδυνη εγκυμοσύνη", ξεφεύγει από τα όρια της φυσιολογικής αντιπολότητας, γίνεται πιο έντονη η διαφοροποίηση», δήλωσε το πρωί της Τρίτης στον ΣΚΑΪ.

Σχετικά με τη χθεσινή τοποθέτηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου ο ίδιος δήλωσε: «Ο κ. Τσακαλώτος έδειξε ότι δεν υπάρχει γέφυρα» και πρόσθεσε «πιστεύω ότι θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα πολύ γρήγορα».

 

Για τον Στέφανο Κασσελάκη είπε: «Ο πρόεδρος έδωσε σε όλους ευκαιρίες, είπε εξαρχής ότι είναι ενωτικός, έκανε προσκλήσεις».

«Τα περιθώρια τελειώνουν, ωστόσο η δουλειά που έχει να γίνει είναι μεγάλη και χρειάζονται όλοι», πρόσθεσε ο κ. Αποστολάκης στην εκπομπή «Σήμερα».

Αναφορικά με το ζήτημα των διαγραφών ο ίδιος σχολίασε: «Ο πρόεδρος δεν έκανε πρόχειρη ενέργεια με τις διαγραφές, υπήρχαν λόγοι. Για να διορθωθεί η κατάσταση πρέπει να κάνουν και εκείνοι κάτι».

«Εξελέγη ένας πρόεδρος, θα έπρεπε να του δοθεί η ευκαιρία. Από την πρώτη μέρα έχουμε αντίδραση», είπε, ενώ τέλος δήλωσε πως «αυτή η κατάσταση στον ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λήξει πολύ σύντομα».