Τσακαλώτος: Ζήτησα από τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει πίσω τις διαγραφές

Τσακαλώτος: Ζήτησα από τον Στέφανο Κασσελάκη να πάρει πίσω τις διαγραφές

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για την κατ' ιδίαν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

«Είχα συνάντηση σε παρά πολύ καλό κλίμα με τον Στέφανο Κασσελάκη» έκανε γνωστό μετά τη συνάντησή του με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

«Σχέδια για αλλαγές όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές, δεν μπορούν να γίνουν» είπε ακόμη, προσθέτοντας ότι ζήτησε από τον κ. Κασσελάκη να «πάρει πίσω» τις διαγραφες και ο ίδιος του απάντησε, ότι θα το κοιτάξει σοβαρά. Η συνάντηση έλαβε χώρα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου, πριν από τη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος.

Σε αυτήν μετέχουν εκτός από τον Στέφανο Κασσελάκη και οι Ρένα Δούρου, Έφη Αχτσιόγλου, Δώρα Αυγέρη, Θεοδώρα Τζάκρη, αλλά και ο πρόεδρος της Κ.Ο Σωκράτης Φάμελλος. Από την συνεδρίαση του οργάνου αναμένεται να διευκρινιστεί, αν θα συνεδριάσει άμεσα η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος ή αν τα ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα στον ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων και των προτάσεων διαγραφής για τους Νίκο Φίλη, Πάνο Σκουρλέτη, Δημήτρη Βίτσα και Στέφανο Τζουμάκα θα συζητηθούν στην Κεντρική Επιτροπή, που έχει οριστεί να συνεδριάσει στις 11 Νοεμβρίου.