Μαρινάκης προς Κασσελάκη για τις διοικήσεις των νοσοκομείων: Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τα πιο αυστηρά κριτήρια;

Μαρινάκης προς Κασσελάκη για τις διοικήσεις των νοσοκομείων: Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τα πιο αυστηρά κριτήρια;

Να μάθουμε ποιοι δημοσιογράφοι εμπλέκονται στις καταγγελίες Σκουρλέτη, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Για την κριτική που δέχθηκε η κυβέρνηση από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη όσον αφορά στον τρόπο επιλογής των διοικήσεων των νοσοκομείων ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης διερωτήθηκε ποιες είναι οι προτάσεις του κ. Κασσελάκη και είπε χαρακτηριστικά: «Να μας απαντήσει ο κ. Κασσελάκης τι θέλει. Του απάντησε και η κα Κεραμέως. Αν θέλει ένας με βουλκανιζατέρ – με όλο τον σεβασμό στο επάγγελμα – θέλει να μπαίνει διοικητής σε νοσοκομείο».

Ο κ. Μαρινάκης κάλεσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να πει αν διαφωνεί με τα αυστηρά κριτήρια που έχουν τεθεί. «Να μας πει αν συμφωνεί ή διαφωνεί με την αξιολόγηση των διοικητών και εμπλοκή του ΑΣΕΠ και τεστ αξιολόγησης. Όλα αυτά είναι αυτονόητα».

Ως προς τον χαρακτηρισμό Κολοκοτρώνης του ΕΣΥ για τον πρωθυπουργό, ο κ. Μαρινάκης τον χαρακτήρισε πλήρως άστοχο και χωρίς λογική και βάση. «Ας θυμηθούμε όμως τι έχει προτείνει και τι υποστήριζε και είναι κάτι με το οποίο συμφωνεί η πλειοψηφία των Ελλήνων. Ο νέος τρόπος επιλογής διοικήσεων πρέπει άμεσα να εφαρμοστεί και θα εφαρμοστεί».

«Να μάθουμε ποιοι δημοσιογράφοι εμπλέκονται»

Για τις καταγγελίες που έκανε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην υπουργός και γραμματέας του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Πάνος Σκουρλέτης για την ύπαρξη παράκεντρων γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα που διέσπειραν fake news ρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Τόνισε μεταξύ άλλων ότι αναδείχθηκε ένα μείζον ζήτημα, ο «βούρκος του διαδικτύου». «Όλοι βλέπαμε τι συνέβαινε με απόπειρες δολοφονίας χαρακτήρων και προσωπικές επιθέσεις από ανώνυμα τρολ και ταύτιση κομμάτων με τα πιο ειδεχθή εγκλήματα και χυδαία hasgtags ακόμα και κατά του πρωθυπουργού. Εδώ όμως έχουμε μια καταγγελία από κορυφαίο στέλεχος που εμπλέκει τον πρώην πρωθυπουργό. Πρέπει να μάθουμε ποιοι δημοσιογράφοι εμπλέκονται και πρέπει να πάρει θέση και η ΕΣΗΕΑ. Είναι επιβεβλημένη η κριτική αρκεί να γίνεται επώνυμα με στοιχεία και χωρίς το πέταμα λάσπης», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην αναφορά του Δημήτρη Μάντζου από το ΠΑΣΟΚ για κομματικό στρατό στο διαδίκτυο και από τη ΝΔ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε: «Η επιχειρούμενη προσπάθεια συμψηφισμού και ίσων αποστάσεων με μια σειρά από άσχετα επιχειρήματα, η ταύτιση υπογείων γεμάτα λάσπη με μια σελίδα που πιστεύει ότι πρέπει να αναπαραχθούν είναι άστοχη. Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά που αναφέρει το ΠΑΣΟΚ δεν εμπεριέχουν αναπαραγωγή χυδαίας ρητορικής ούτε και έχουν κάποια στοιχεία».