Καραμέρος: Ο Τσίπρας είναι πάντα εδώ και όταν χρειαστεί πάλι θα είναι παρών

Καραμέρος: Ο Τσίπρας είναι πάντα εδώ και όταν χρειαστεί πάλι θα είναι παρών

«Βρισκόμαστε κοντά σε μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ»

«Ερχόμαστε από ένα δύσκολο 24ωρο αλλά βρισκόμαστε κοντά σε μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώ», δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ο βουλευτής και τομεάρχης Ψηφιακής Πολιτικής του κόμματος Γιώργος Καραμέρος, στον ΣΚΑΪ αναφερόμενος στη σύσκεψη του Εκτελεστικού Γραφείου όπου θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη στην οποία θα συμμετέχει και ο κ. Κασσελάκης ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει από τις ΗΠΑ.

«Εκεί μπορεί να υπάρξει μία συνεννόηση, είτε να πάμε σε αυτά που έχουν αποφασιστεί από την προηγούμενη συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας δηλαδή την κεντρική επιτροπή και τον Φεβρουάριο το συνέδριο, είτε μήπως χρειάζεται να γίνει νωρίτερα μία συνεδρίαση της πολιτικής γραμματείας», εξήγησε στην εκπομπή «Σήμερα».

«Αν φύγω εγώ και άλλοι 2-3 δεν είναι διάσπαση, αν συνεχιστεί αυτό ναι, είναι»

«Υπάρχει μία δυνατότητα να υπάρξει μία ηρεμία να απευθυνόμαστε στα όργανα, να συμμετέχουμε και να συνδριάζουμε εκεί, να μην υπάρχει αυτή η καταστροφολογία που ανατροφοδοτείται από τις ανακοινώσεις αλλά και από τα ΜΜΕ», δήλωσε και παράλληλα τόνισε «Αν φύγω εγώ και άλλοι 2-3 δεν είναι διάσπαση, αν συνεχιστεί αυτό ναι, είναι».

Ενώ σχετικά με τη στάση του κ. Βίτσα να ανακοινώσει σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ την ονοματολογία νέου κόμματος σχολίασε: «Αν εγώ απο εδώ ανακοινώσω ένα νέο κόμμα δεν μπορώ το βράδυ να διαμαρτύρομαι αν παραπεμφθώ στην επιτροπή δεοντολογίας» και πρόσθεσε «Όσοι παραπέμφθηκαν καλώς παραπέμφθηκαν».

«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι πάντα εδώ και όταν χρειαστεί πάλι θα είναι παρών»
«Υπάρχει χρόνος για συννενόηση, αρκεί να υπάρξει θέληση. Δεν θέλω να αναφερθώ στους χαρακτηρισμούς από τα στελέχη και την πικρία που υπάρχει».

Ερωτηθείς αν χρειάζεται να παρέμβει ο Αλέξης Τσίπρας ο ίδιος δήλωσε: «Σαφώς και μπορεί να λειτουργήσει ως εγγυητής της ενότητας αλλά αυτή τη στιγμή δε νομίζω ότι χρειάζεται να μπει σε αυτή τη διαδικασία καθώς υπάρχει μία τετοια σύγκρουση. Καλό είναι να υπάρξει μία λύση από αυτους που είναι τώρα σε θεσμικό ρόλο. Ο Αλέξης είναι πάντα εδώ και όταν χρειαστεί πάλι θα είναι παρών».

Τέλος, ερωτηθείς για το αν υπάρχει σχέδιο να δημιουργηθεί ένα άλλο κόμμα αφού διαλυθεί ο συριζα ο κ. Καραμέρος ξεκαθάρισε:

«Εγώ δεν έχω τέτοια στοιχεία, πρέπει να κωπηλατίσουμε όλοι προς την ίδια κατεύθυνση, υπάρχουν τάσεις αλλά καλό είναι να πάμε προς ίδια κατεύθυνση», τόνισε.