Φίλης για διαγραφή Τζουμάκα: «Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια»

Φίλης για διαγραφή Τζουμάκα: «Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια»

«Προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας» αναφέρει ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση στον Στέφανο Κασσελάκη εξαπολύει για άλλη μια φορά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Φίλης, με αφορμή την παραπομπή του Στέφανου Τζουμάκα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Σε ανακοίνωσή του ο πρώην βουλευτής και υπουργός κάνει λόγο για «απαράδεκτη ενέργεια» του Στέφανου Κασσελάκη και εξαπολύει σφοδρή επίθεση στο πρόσωπό του, λέγοντας ότι «δείχνει επίσης πως εννοεί το Συνέδριο, τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!».

Ολόκληρη η ανακοίνωση Φίλη

«Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα που βαθαίνει την κρίση στο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας.

Στην ουσία επιθυμεί τη διαγραφή του αγωνιστή της Δημοκρατίας Στέφανου Τζουμάκα για την πολιτική κριτική που ασκεί και για όσα είχε αναφέρει την εποχή που διεκδικούσε την Προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία χωρίς να λάβει οποιαδήποτε απάντηση.

Με ανάρτηση από το Μαϊάμι ο κ. Κασσελάκης δείχνει πως εννοεί την περιβόητη “αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση” των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πως εννοεί το Συνέδριο τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!

Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».