Απάντηση Κασσελάκη για τη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου για «π…ηδες»

Απάντηση Κασσελάκη για τη δήλωση του Αχιλλέα Μπέου για «π…ηδες»

«Πρέπει να κάνουμε ανανέωση χθες» τόνισε για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Απάντηση στην χυδαία επίθεση του Αχιλλέα Μπέου με στόχο τον ίδιο έδωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε: «Θα παροτρύνω τη δικαιοσύνη – επιτέλους- και σε αυτό το θέμα να κάνει τη δουλειά της». Ξεκινώντας τις δηλώσεις του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είπε: «Οι σκέψεις μας είναι στους Έλληνες που επιστρέφουν από το Ισραήλ, είμαστε σε επικοινωνία με το υπουργείο Εξωτερικών. Όσον αφορά τις εκλογές, σήμερα ήταν ένα πρώτο μήνυμα για την ανάγκη η χώρα να έχει μια μεγάλη προοδευτική παράταξη που να μπορεί να κυβερνήσει ο τόπος. Το βλέπετε σε πολλές περιπτώσεις, το βλέπετε και στη Θεσσαλία, όπου ο παντοδύναμος περιφερειάρχης υπέστη μεγάλες απώλειες. Στη Θεσσαλονίκη οι προοδευτικές δυνάμεις ισχυροποιήθηκαν. (…)».

Κατέληξε σε καλώντας «όλοι οι προοδευτικοί Αθηναίοι πρέπει να στηρίξουμε τον αγώνα εναντίον του Κώστα Μπακογιάννη, που έχασε ποσοστά παρά τα 5 χρόνια διακυβέρνησης. Υπάρχουν ευκαιρίες να χτίσουμε την προοδευτική παράταξη και για να γίνει αυτό πραγματικότητα πρέπει να κάνουμε αυτό που είπε ο Αλέξης Τσίπρας. Πρέπει να κάνουμε ανανέωση χτες».