Μητσοτάκης: Καταδικάζω στεναρά την τρομοκρατική επίθεση κατά του Ισραήλ

Μητσοτάκης: Καταδικάζω στεναρά την τρομοκρατική επίθεση κατά του Ισραήλ

«Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού και υποστηρίζουμε πλήρως το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα»

Ότι καταδικάζει την επίθεση της Χαμάς στο Ισραήλ τόνισε με μήνυμά του o Κυριάκος Μητσοτάκης, εκφράζοντας την υποστήριξή του στον ισραηλινό λαό και στο «δικαίωμά του στην αυτοάμυνα».

«Καταδικάζω σθεναρά τη σημερινή φρικτή τρομοκρατική επίθεση κατά του Ισραήλ, η οποία προκάλεσε μεγάλο αριθμό απωλειών μεταξύ των αμάχων. Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ισραήλ και υποστηρίζουμε πλήρως το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα», έγραψε στο Twitter.

  Δείτε το tweet του πρωθυπουργού

Δένδιας: Καταδικάζουμε απερίφραστα τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ

Καταδικάζουμε απερίφραστα τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του Ισραήλ.

Αυτό τονίζει σε ανάρτησή του στο Χ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.

«Το Ισραήλ έχει το δικαίωμα στην αυτοάμυνα» υπογραμμίζει.

Πρέσβης Ισραήλ: Ευχαριστώ την Ελλάδα και τον πρωθυπουργό που στέκονται στο Ισραήλ και στους Ισραηλινούς

Τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την Ελλάδα που στέκονται σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή με το Ισραήλ και τους Ισραηλινούς, εκφράζει με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter), ο Ισραηλινός πρέσβης στη χώρα μας Νόαμ Κατς.

Επίσης, ο Ισραηλινός πρέσβης αναπαράγει και την απερίφραστη καταδίκη της επίθεσης από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη: «Καταδικάζω απερίφραστα τη σημερινή αποτρόπαια τρομοκρατική επίθεση κατά του Ισραήλ, που προκάλεσε μεγάλο αριθμό θυμάτων μεταξύ των αμάχων. Στεκόμαστε στο πλευρό του λαού του Ισραήλ και υποστηρίζουμε πλήρως το δικαίωμά του στην αυτοάμυνα».