ΝΔ: «Ο κ. Κασσελάκης ζητά την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ»

ΝΔ: «Ο κ. Κασσελάκης ζητά την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ»

Απάντηση του κυβερνώντος κόμματος σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αχιλλέα Μπέο

Αιχμηρή απάντηση στο αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να άρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης την στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Αχιλλέα Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου, δίνει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Το κυβερνών κόμμα επισημαίνει, ότι έχει ανακοινώσει τη στήριξή του μόνο σε υποψηφιότητες για τις Περιφέρειες και τους τρεις μεγάλους δήμους της χώρας, στους οποίους δεν συμπεριλαμβάνεται ο Βόλος. Τονίζει δε, ότι ο κ. Κασσελάκης θα έπρεπε να γνωρίζει ποιες υποψηφιότητες στηρίζει η ΝΔ. Καταλήγει δε, ότι «σε κάθε περίπτωση είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών».

«Από τις Σπέτσες όπου βρίσκεται για "αποφόρτιση" ο κ. Κασσελάκης είπε να ασχοληθεί με τη ΝΔ και τον Βόλο συνεχίζοντας την παράδοση των ψεμάτων που μας έχει συνηθίσει το κόμμα του. Προφανώς, γνωρίζει ή τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζει πως οι υποψηφιότητες τις οποίες ανακοίνωσε ότι στηρίζει η Νέα Δημοκρατία αφορούν τις περιφέρειες καθώς και τους 3 μεγάλους δήμους της χώρας και σε αυτές φυσικά δεν συμπεριλαμβάνεται ο κ. Μπέος. Ζητάει, δηλαδή, ο κ. Κασσελάκης την άρση της στήριξης σε μια υποψηφιότητα που δεν έχει δοθεί ποτέ από τη Νέα Δημοκρατία. Φαίνεται ότι, εκτός από τη δική του εκδοχή μεταπολιτικής, ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί και τη μετα-αλήθεια! Σε κάθε περίπτωση είναι αυτονόητη και δεδομένη η καταδίκη κάθε πράξης βίας κατά πολιτών» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΝΔ.