Ζέρβας: Φέραμε χρηματοδοτήσεις 160 εκατ. ευρώ για τεχνικά έργα στη Θεσσαλονίκη

Ζέρβας: Φέραμε χρηματοδοτήσεις 160 εκατ. ευρώ για τεχνικά έργα στη Θεσσαλονίκη

Για αλλαγή του προσώπου της πόλης με εμβληματικά έργα έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης

«Τρέχουμε το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα που είχε ποτέ η πόλη, φέραμε χρηματοδοτήσεις ρεκόρ 160 εκατ. και όλα αυτά με ένα μόνο στόχο: Τη Θεσσαλονίκη του 2030» επεσήμανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Μιλώντας το Σάββατο (23/9) στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΑΙ στη Θεσσαλονίκη» αναφέρθηκε στην Παλιά Παραλία, στην ανάπλαση μετά από δεκαετίες της Αριστοτέλους, στην αξιοποίηση των παλιών στάβλων της Παπάφη και στο Μουσείο Ολοκαυτώματος.

«Όλα αυτά αθροιστικά, θα αλλάξουν το πρόσωπο της Θεσσαλονίκης, όπως το ξέραμε. Τα μεγάλα εμβληματικά έργα που σχεδιάζουμε, οι παρεμβάσεις στις γειτονιές της πόλης και το όραμα για μια πόλη που πρωταγωνιστεί και εξελίσσεται, είναι η καλύτερη πυξίδα για εμάς. Η Θεσσαλονίκη του 2030 θα είναι μια άλλη πόλη, με νέο πρόσωπο και υποδομές. Μια πόλη καλύτερη για τις επόμενες γενιές», σημείωσε ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης.

Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά

Τρέχουμε το μεγαλύτερο τεχνικό πρόγραμμα που είχε ποτέ η πόλη, φέραμε χρηματοδοτήσεις ρεκόρ 160 εκατ. και όλα αυτά με ένα μόνο στόχο: Τη Θεσσαλονίκη του 2030. Ντεκ στην παλιά παραλία, Ανάπλαση μετά από δεκαετίες της Αριστοτέλους, αξιοποίηση των παλιών στάβλων της Παπάφη, Μουσείο Ολοκαυτώματος. Όλα αυτά αθροιστικά, θα αλλάξουν το πρόσωπο της Θεσσαλονίκης, όπως το ξέραμε.Τα μεγάλα εμβληματικά έργα που σχεδιάζουμε, οι παρεμβάσεις στις γειτονιέςτης πόλης και το όραμα για μια πόλη που πρωταγωνιστεί και εξελίσσεται, είναι ηκαλύτερη πυξίδα για εμάς. Η Θεσσαλονίκη του 2030 θα είναι μια άλλη πόλη, με νέο πρόσωπο και υποδομές. Μια πόλη καλύτερη για τις επόμενες γενιές.

Posted by Κωνσταντίνος Ζέρβας on Saturday, 23 September 2023