Εξώδικο της Αχτσιόγλου για συκοφαντικό δημοσίευμα ότι έστειλε SMS στον Τσίπρα να παραιτηθεί το βράδυ των εκλογών

Εξώδικο της Αχτσιόγλου για συκοφαντικό δημοσίευμα ότι έστειλε SMS στον Τσίπρα να παραιτηθεί το βράδυ των εκλογών

Στην αντεπίθεση περνάει η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει του β' γύρου των εσωκομματικών εκλογών

Εξώδικο για συκοφαντικό δημοσίευμα απέστειλε η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου, εν αναμονή του δεύτερου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη νέου προέδρου του κόμματος. Το εξώδικο αφορά το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα 1voice.gr (που διατηρεί και οικονομικοπολιτική εφημερίδα με ανάλογο όνομα) με τίτλο «Έφη Αχτσιόγλου: Το μήνυμα που εξόργισε τον Αλέξη και τα βρόντηξε».

Η κυρία Αχτσιόγλου, κάνει λόγο για «ψευδές, συκοφαντικό, αναπόδεικτο και άκρως προσβλητικό» δημοσίευμα και τονίζει: «Κανένα τέτοιο μήνυμα (sms) ούτε αποκαλύψατε ούτε παρουσιάσατε στο ψευδές και συκοφαντικό κατά τίτλο και περιεχόμενο ως άνω δημοσίευμα σας. Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού γνωρίζετε πολύ καλά ότι τέτοιο μήνυμα (sms) δεν υπήρξε ποτέ».

Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ζητά την ανάρτηση αυτούσιου του εξώδικου στην ιστοσελίδα και καλεί τους ιθύνοντες «να ζητήσουν συγγνώμη από εμένα και τα χιλιάδες μέλη και τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ». Εάν δεν ανταποκριθούν εντός πέντε ωρών, όπως σημειώνει, προτίθεται να προσφύγει «στα αρμόδια πολιτικά και ποινικά δικαστήρια».

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε όλο το εξώδικο.