Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Οι ενέργειες του υπουργείου Υποδομών αμέσως μετά το δυστύχημα

Κατάρρευση γέφυρας στην Πάτρα: Οι ενέργειες του υπουργείου Υποδομών αμέσως μετά το δυστύχημα

Η υφυπουργός, Χριστίνα Αλεξοπούλου μετέβη άμεσα στον χώρο της τραγωδίας και συμμετείχε στη σύσκεψη

«Τη βαθιά θλίψη τους και τα συλλυπητήριά τους, με αφορμή το δυστύχημα που έγινε στην Πάτρα, αλλά και τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση προς τους τραυματίες που νοσηλεύονται», εξέφρασαν ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας και οι υφυπουργοί, Χριστίνα Αλεξοπούλου και Νίκος Ταχιάος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Υποδομών για το δυστύχημα στη γέφυρα με τουλάχιστον ένα νεκρό και πολλούς τραυματίες, «από τις πρώτες στιγμές και χωρίς καθυστέρηση η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών έπραξε τα ακόλουθα:

Η υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου, μετέβη άμεσα στον χώρο του δυστυχήματος και συμμετείχε στη σύσκεψη που έγινε στο Κέντρο Επιχειρήσεων.

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Υποδομές, Νίκος Ταχιάος, μετέβη άμεσα στην Πάτρα, όπου είχε επαφές με όλους τους συναρμόδιους φορείς.

Επίσης, η Χριστίνα Αλεξοπούλου, σε συνεννόηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σταϊκούρα, επικοινώνησε με την Εισαγγελία.

Παράλληλα, εκλήθη η παραχωρησιούχος εταιρεία, προκειμένου εκπρόσωποί της να μεταβούν άμεσα στην Πάτρα, όπου και πραγματοποιείται σύσκεψη με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου».