Συνεδριάζει στις 16:00 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδριάζει στις 16:00 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Την Παρασκευή ο Ευ. Τσακαλώτος θα ανακοινώσει τις προθέσεις του

Συνεδριάζει στις 16:00 η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων.

Αύριο (Παρασκευή 14/7) αναμένεται να ανακοινώσει τις προθέσεις του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Την υποψηφιότητά της ανακοίνωσε η Έφη Αχτσιόγλουενώ, μέσα στο Σαββατοκύριακο, φαίνεται ότι «κλειδώνει» και η κάθοδος του Νίκου Παππά.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος, ήταν το πρώτο στέλεχος το οποίο τάχθηκε δημοσίως υπέρ της υποψηφιότητας της κ. Αχτσιόγλου. «Η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου αποτελεί μια επιλογή ανανέωσης και ενότητας. Μια επιλογή από το “νέο κύμα του ΣΥΡΙΖΑ”, όπως ανέφερε ο Αλέξης Τσίπρας», τόνισε ο κ. Ηλιόπουλος με ανάρτησή του στα social media.

Την στήριξή του εξέφρασε και ο Αλέξης Χαρίτσης. «Θεωρώ ότι η υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου επιχειρεί ακριβώς να εκφράσει την βούληση για μια ουσιαστική επανίδρυση του χώρου μας, την ανάγκη να ανανεώσουμε την στρατηγική και το περιεχόμενο της πολιτικής πρότασής μας, να αφουγκραστούμε τις ζωτικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας, να συντονιστούμε με τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας μας. Θα την υποστηρίξω ολόθερμα» ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του στο Facebook.