Προκλητική ανάρτηση Κασιδιάρη: «Νενικήκαμεν, θα επανέλθω στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής ενισχυμένος και αναβαθμισμένος»

Προκλητική ανάρτηση Κασιδιάρη: «Νενικήκαμεν, θα επανέλθω στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής ενισχυμένος και αναβαθμισμένος»

Μανιφέστο στο Twitter ανάρτησε ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Την επιτυχία του κόμματος «Σπαρτιάτες» να μπει στη Βουλή καρπώνεται ο καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Ηλίας Κασιδιάρης, με ανάρτηση του μέσα από τη φυλακή στο Twitter.

Ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής σε ένα πρωτοφανές μανιφέστο, εμφανίζεται ως υπερασπιστής της... Δημοκρατίας και δηλώνει ότι στο πρόσωπό του δέχεται... πόλεμο η ελεύθερη βούληση των πολιτών. Δηλώνει δε δικαιωμένος από το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου και προαναγγέλλει ότι σε λίγους μήνες θα αποφυλακιστεί και όπως λέει «θα επιστρέψω δυναμικά στην πρώτη γραμμή των Εθνικών Αγώνων, τους οποίους ποτέ δεν εγκατέλειψα και για τους οποίους στερήθηκα το ύψιστο αγαθό της Ελευθερίας».

«Θα παραμείνω όρθιος, θα ανακτήσω τις δυνάμεις μου και θα επανέλθω στο επίκεντρο της πολιτικής ζωής, ενισχυμένος και αναβαθμισμένος» υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Ηλίας Κασιδιάρης.